Minoa Palace

Hanja, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Minoa Palace možemo svrstati u jedan od boljih hotela u regiji Hanja, a nalazi se na privatnoj peščano šljunkovitoj plaži u mestu Platanjas, 12 km zapadno od grada Hanje. Hotel se sastoji iz dva dela (glavna zgrada i Imperial zgrada koja izlazi na plažu) a koji su povezani pasarelom iznad puta. Veliki broj vrtova duž celog kompleksa čini ovaj rizort izuzetno prijatnim za boravak. Od aerodorma hotel je udaljen 35 km.

Plaža:
Hotelski kompleks se pruža sve do sopstvene peščane plaže, na kojoj su suncobrani i ležaljke na raspolaganju gostima besplatno.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, lobi, pet restorana, tri bara (bar na plaži, bar kod bazena, piano bar), četiri bazena od čega tri na otvorenom, peškiri za bazen, terene za tenis i mali fudbal, teretanu, spa & wellness centar samo za odrasle iznad 16 godina, baby siting usluge (na zahtev putnika).

Sobe:
Sve sobe sadrže: SatTV, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi konekciju, klima uređaj, fen za kosu, kupatilo (tuš ili kada), bade mantil, mini bar (uz doplatu), elektronski sef (uz doplatu) set za kafu/čaj, balkon ili terasu. Bebi krevetac je na raspolaganju gostima (obavezno najaviti prilikom rezervacije). Standardna soba sa pogledom na planinu ili baštu površine 27m2 maksimalno može prihvatiti tri odrasle osobe. Standardna soba sa pogledom na bazen 27m2 maksimalno može prihvatiti tri odrasle osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće osobe, a koji može biti pomoćni. Imperial standardna soba pogled bašta i imperial soba sa privatnim bazenom površine 32m2 maksimalno može prihvatiti tri odrasle osobe i razlikuje se od standardnih po dodatnih sadržajima kao što su 23”SatTv sa muzičkim kanalima i ketler Ssadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, kao i dodatni ležaj za potrebe treće osobe, a koji može biti pomoćni.

Usluga:
Polupansion: obroci doručak i večera  se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt: www.minoapalace.gr
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas