Myconian Utopia Relais &Chateaux

, Mikonos

Opis destinacije

Prema mitologiji, na Mikonosu je Herkules ubio divove, a kamenje oko ostrva su navodno njihova tela. Danas postoji mit da je ostrvo dobilo ime po antičkom junaku koji se poredio sa Apolonom i po tome postao poznat. Mikonos je grčka Ibica. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Myconian Utopia Relais & Chateaux hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže, na oko 4km od aerodroma i 12km od centra grada.

Plaža: Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Elia plaži .

Hotelski sadržaj: Od dodatnih sadržaja nudi restoran, bar, fitnes centar. Takođe, hotel ima svoj bazen, spa i wellness centar, usluge masaže (uz doplatu). Hotel ima besplatan parking. Internet je dostupan I besplatan u celom hotelu. Sportovi na vodi se doplaćuju.

Sobe: Sve Signature Retreat sobe (oko 25m2) poseduju: LCD TV, klima uređaj, telefon, besplatan Wi-Fi, opremljen mini-bar (uz doplatu), kupatilo i fen za kosu, balkon, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja.

Način služenja obroka: noćenje sa doručkom (švedski sto, samoposluživanje)

Kontakt: www.myconianutopia.gr
Prvi dan BEOGRAD – MIKONOS
Čekiranje na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ minimum 2 sata i 30 minuta ranije u odnosu na poletanje. Let prema itinereru. Dolazak na Mikonos. Individualni ili organizovani transfer do hotela. Noćenje.

Drugi-pretposlednji dan MIKONOS
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan MIKONOS – BEOGRAD
Napuštanje hotela najkasnije do 11h. Individualni ili organizovani transfer do aerodroma Let prema itinereru.

Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas