Apartman Vila Elena

Potos, Tasos

Opis destinacije

Potos (Ποτός) je malo, prelepo priobalno naselje s izvanrednom turističkom infrastrukturom i nalazi se na južnoj strani ostrva, četrdesetak kilometara od grada Tasos (ako idete zapadnom obalom dok istočnom ima oko 50) i 26 kilometara od luke u Skali Prinos. Tokom poslednjih nekoliko decenija se razvio u naselje u kome danas živi blizu 1.000 stanovnika ali nije uvek bilo tako. Ranije je korišćeno prvenstveno kao luka od strane žitelja kopnenog naselja Teologos koje je najstariji glavni grad ostrva tako da nije bilo mnogo više od ribarskog sela. Ribolov je vrlo dobar na južnoj strani ostrva, bolji nego u severnim vodama. Vode su ovde dublje i bogatije ribom a ima i više vrsta ribe. To čini Potos prilično posećenim područjem tokom cele godine. Zimska sezona je verovatno najbolje vreme za ribu jer se više vrsta ribe može loviti, uključujući i lignje i hobotnice.

Informacije

SMEŠTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

 • Centar > 200m
 • Plaža > 350m

Oprema

 • TV
 • Klima
 • Wifi
 • Kuhinja

Broj nocenja

 • 10 Noćenja
 • Indivinualni cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Uslovi plaćanja

Korišćenje peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 6 € po danu. Besplatan WI-FI internet.
U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.  
U bračnom francuskom krevetu sa 2 odrasle može da spava dete do 2,99 god.
U jednom standardnom krevetu maksimalan kapacitet je jedno dete do 6,99 god. i jedno dete do 9,99 god. Ili jedna odrasla osoba.
U dvosed kauču na izvlačenje maksimalno mogu da spavaju jedna odrasla osoba ili dvoje dece do 9,99 god.

Lokacija: 
Vila Elena nalazi se na glavnom putu u širem centru Potosa, udaljena oko 200 m od glavne raskrsnice i početka glavnog šetališta i oko 350 m od velike gradske plaže (prečicama je 20-30 metara bliže), a oko 500 m od plaže na koju izlazi Aleksandra beach hotel (ako se prodje kroz complex hotela) ili 1 km od plaže u Pefkariju.
Veliki javni (beslatni) parking je na 80 m od vile.
Vila ima dva sprata i nema lift. Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, LCD TV, klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta 6 EUR dnevno, kupatilo i balkon sa garniturom za sedenje.

Smeštaj:
Studio 1/3+2 broj 4 lociran na 1.spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i dvosed kauč na razvlačenje, terasa sa pogledom na uličicu ispred vile.
Apartman 1/3 broj 5 lociran na 1.spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet, dve terase. Prva terasa na koju se izlazi iz kuhinje gleda na uličicu ispred vile i na put, a druga terasa na koju se izlazi iz spavaće sobe ima pogled na dvorište iza vile.
Studio 1/3 broj 6 lociran na 1.spratu – manji studio, u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i manja terasa sa pogledom na dvorište i kuću sa solarnim panelima iza vile.

U bračnom francuskom krevetu sa 2 odrasle može da spava dete do 2,99 god.
U jednom standardnom krevetu maksimalan kapacitet je jedno dete do 6,99 god. i jedno dete do 9,99 god. Ili jedna odrasla osoba.
U dvosed kauču na izvlačenje maksimalno mogu da spavaju jedna odrasla osoba ili dvoje dece do 9,99 god. 

Usluga:
Najam.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas