Palladium Hotel

, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi na uzvišenju, okružen zelenilom, na 700m od plaže. Obezbeđen je prevoz do plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Od mesta Kriopigi udaljen je 2,5 km, a od letovališta Kalitea 3 km.

Plaža:
Hotel se ne nalazi na plaži. Od prve najbliže plaže udaljen je više od 1 km. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju u nekom od plažnih barova.

Hotelski sadržaji:
Otvoreni bazen, bar pored bazena, restoran, tradicionalna grčka taverna, tereni za tenis, odbojku, košarku, bazen i igralište za decu, WiFi u javnim delovima hotela, prevoz do Kriopigija i do plaže, peškiri za plažu (uz doplatu), iznajmljivanje automobila i bicikala (uz doplatu) animacija za decu i odrasle.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 60 soba koje su opremljene klima uređajem, frižiderom, SAT TV, sefom (uz doplatu), telefonom, fenom za kosu i terasom. Sve sobe imaju i besplatan WiFi internet.

Standardna sobe površine 19 m2, delimično renovirane sobe sa bračnim krevetom ili dva standardna kreveta namenjene su za dve odrasle osobe uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit. Sobe su po strukturi dvokrevetne i imaju pogled na baštu.

Standardna sobe za tri osobe površine 21 m2, sa bračnim krevetom ili dva standardna kreveta  i trećim standardnim ležajem , namenjene su za 2-3 osobe uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit. Sobe su po strukturi dvokrevetne i imaju pogled na baštu. Namenjene su za smeštaj dvoje odrasllih i jednog deteta ili troje odraslih.

Superior sobe površine 25 m2, renovirane sobe sa bračnim krevetom ili dva standardna kreveta namenjene su za 2-3 osobe uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit. Sobe su po strukturi dvokrevetne i mogu da imaju pogled na baštu ili more. Namenjene su za smeštaj dvoje odrasllih i jednog deteta do dvoje dece od kojih drugo dete mora biti beba.

Eco porodične sobe, površine 25 m2,  sa bračnim krevetom ili dva standardna kreveta i krevetima na sprat. Sobe su po struktiri dvokrevetne i imaju pogled na baštu. Nemanjene su smeštaju dvoje odraslih i dvoje dece uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Porodične sobe, površine 27 m2,  sa bračnim krevetom ili dva standardna kreveta i sofom na razvlačenje ili dva standardna ležaja. Sobe su po struktiri dvokrevetne i imaju pogled na bazen. Nemanjene su smeštaju 2-4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili troje odraslih i jednog deteta do 12 godina uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Junior suite površine 28 m2, renovirani apartmani sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje za 3. i 4. osobu. Sobe su po struktiri dvokrevetne. Mogu imati pogled na more ili baštu. Nemanjene su smeštaju 2-4 osobe i to dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili troje odraslih i jednog deteta do 12 godina uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Comfort porodična soba površine 31 m2, sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje za 3. i 4. osobu i još jednim standardnim krevetom. Sobe su po struktiri dvokrevetne i svi ležajevi se nalaze u jednoj sobi. Imaju pogled na baštu. Nemanjene su smeštaju 2-5 osobe i to dvoje odraslih i troje dece do 12 godina ili troje odraslih i dvoje dece do 12 godina uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit.

Usluga: Polupansion na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za all inclusive i to 22 eur  za odrasle i 11 eur za decu od 2 do 12 godina.

Kontakt: www.hotel-palladium.gr 

Napomena: 
Hotel se nalazi iznad glavne magistrale oko 1km.
1. dan BEOGRAD – KASANDRA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN KASANDRA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN KASANDRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas