Philoxenia Hotel

Psakoudia, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Psakudia 200 metara od centra (kod mesta Gerakini), na samom početku poluostrva Sitonija. Aerodrom u Solunu udaljen je oko 60 km. Kompleks bungalova, okružen borovom šumom i lepo uređenom baštom, sastoji se od 11 dvospratnih zgrada.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 150 metara od najbliže plaže. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, lobi, restoran, snack bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, igralište za decu, besplatan wi fi internet dostupan u zoni oko bazena, TV sala i parking. Uz doplatu: sef na recepciji, rent a car, iznajmljivanje bicikla, usluge slanja i primanja faksa, internet kutak, bilijar, pikado, stoni tenis i sportovi na vodi (u blizini hotela).

Sobe: 
Hotel ima ukupno 155 udobnih soba koje sadrže: klima uređaj, mali frižider, fen, SAT/TV, kupatilo sa  kadom ili tuš kabinom i telefon.Deo soba u hotelu je renoviran i one se cenovno ne razlikuju od nerenoviranih soba.Agencija nema uticaj i informaciju o dodeli soba od strane hotela.
Standardne sobe površine oko 18m2, namenjene su za smeštaj 2 do 3 osobe, imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja i pomoćni ležaj po potrebi. Krevetac za bebu je na upit i bez doplate.Standardne sobe sa krevetima na sprat su površine oko 18m2-20m2.Sobe sadrže francuski ležaj ili dva odvojena singl kreveta i krevete na sprat.

Usluga: 
Usluga je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola/samoposluživanje.

Kontakt:
www.philoxenianet.gr

Napomena:
Philoxenia Bungalows se odlikuje kvalitetnom uslugom i dobrom kuhinjom u kojoj se upotrebljavaju lokalni proizvodi. Kompleks je namenjen kako za pasivan tako i za aktivan odmor. Autobusko stajalište nalazi se 300 metara od hotela. Svake godine u avgustu mesecu u Psakudiji održava se manifestacija ekoloških proizvoda sa teritorije Halkidikija gde se mogu naći kvalitetna maslinova ulja, džemovi, tekstil, sapuni i nakit. Bungalovski tip hotela pogodan je i za osobe sa posebnim potrebama.
1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Ulazak u sobe je posle 14:00 po lokalnom vremenu. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Slobodno vreme. Noćenje.

2. do 7,8,10. dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

8,9,11.dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas