Radisson Blu Hotel Kas Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je modernog dizajna sa personalizovanom uslugom. Otvoren je 2023. godine. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 148 km. Nalazi se na poluostrvu Čukurbag, 5 km zapadno od Kaša.

Plaža:
Hotelska privatna plaža udaljena je 1.5 km, a za goste hotela obezbeđen je besplatan šatl prevoz. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel je dizajniran u modernom minimalističkom stilu i raspolaže sa ukupno 50 soba. Standardne sobe mogu imati pogled na baštu ili na more. Površine su 21 m² i u njih se mogu smestiti dve osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Superior sobe imaju delimični pogled na more, površine su 23 m² i namenjene su za najviše 2 osobe (king size francuski ležaj). Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa hidromasažnim tušem, fen, mini bar, sef, TV, telefon, WiFi i balkon ili terasu. Neke standardne sobe mogu imati francuski balkon.

Hotelski sadržaj:
Gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar, Zeugma a la carte restoran (večera- uz doplatu), WiFi na teritoriji hotela, Spa centar, usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto/ A la carte

Kontakt:
+90 242 505 65 60

www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-kas

Napomena:
Moderan butik hotel iz poznatog svetskog lanca, otvoren je 2023. godine i karakteriše ga minimalistički dizajn inspirisan Mediteranskom arhitekturom, kao i personalizovana usluga.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas