Viking Star Otel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma u Antaliji.           

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 2007.godine i ima površinu od 6000m². Poseduje ukupno 196 soba ( 184 standardnih, 8 porodičnih i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, a’ la carte restoran Via Veneto i barovi ( Piccadily Pub, Lobby i Pool Bar).

Od dečijih sadržaja hotel ima bazene ( otvoreni i zatvoreni), dečiji meni, mini club i razne animacije.

Smeštaj
Standardne sobe imaju 25-30m², dok su porodične sobe prostranije i imaju od 30-35m². Sve sobe imaju klima uređaj,balkon, SAT TV, fen, laminat.
Plaća se: mini bar, sef, Wi-Fi.
Hrana i piće
U hotelu je usluga  All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. U koncept su još uključene užine, sladoled ( 16.30-17.00h),lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je dostupan a’la carte restoran jednom u toku boravka ( plaća se 2 eur po odrasloj osobi) uz prethodnu rezervaciju.
Plaća se: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sva pića u Picadily Disco, Vitamin Baru i a’la carte restoranu.
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, pikado, gimnastika, vaterpolo, Wi- Fi besplatan u lobiju, večernje animacije i programi.
Plaća se: bilijar, bioskop, play station  i sve van koncepta.
Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo, fitness centar.
Plaća se: masaže i razni tretmani kože.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.   
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas