Duja Hotels Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma oko 23 km, nalazi se u mestu Torba, na oko 10 km od samog grada.
Zauzima površinu od 87.000 m2, a poslednji put je renoviran i rekonstruisan 2018-2019. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na svojoj 370 m dugoj peščanoj plaži. Takođe, na plaži postoji i deo sa pontonom. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Hotel ukupno broji 420 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi, u objektima pored glavne zgrade (village room) i u objektu koji se nalazi na samom ulasku u kompleks (club room).
Sve sobe imaju kupatilo, fen, mini bar, set za kafu i čaj, telefon, sef, Wi–Fi, telefon, balkon.
Club soba je površine 24m2 i ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu. Club sobe se nalaze odmah kod ulaska u kompleks u odvojenoj jedinici.
Village soba je površine 23 – 35m2 i može imati francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu. Ovaj tip soba se nalazi u objektima koji se nalaze levo i desno oko glavne zgrade u odvojenim manjim objektima.
Standard soba je površine 23 – 33m2 i može imati francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu. Ovaj tip soba se nalazi u glavnoj zgradi i imaju tepih na podu.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 5 à la carte restorana (jednom tokom boravka besplatno uz rezervaciju – riblji, italijanski, meksički, azijski, turski), 8 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, bazen sa dva tobogana, relax bazen, dva unutrašnja bazena (od kojih jedan za decu), 2 konferenkcijske sale, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, dečiji mini klub (4-12 godina), fitness centar, stoni tenis, košarka, odbojka, mini fudbal, jutarnja gimnastika, aerobik i akvabik, boćanje, animacioni programi.
Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, usluga lekara, usluga čuvanja dece, bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, usluga pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.dujabodrum.com

Napomena:
Moderan i udoban hotel poznatog hotelskog lanca, smešten na uzvišenju odakle se pruža prelep pogled na Bodrumski zaliv. Preporuka za sve tipove gostiju. 
PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas