Hotel Amfitriti

Molivos, Lezbos

Opis destinacije

Lezbos je treće po veličini ostrvo u Grčkoj, nalazi se u severo-istočnom delu Egejskog mora. Prostire se na površini od 1 633 km², sa dužinom obale od 320 km. Svega 20 km udaljeno od obale Turske i grada Ajvalik. Najveći i glavni grad na ostrvu Mitilini, gde se nalazi i aerodrom i luka, ali je najvažniji grad Molivos (Mitimna), grad koji se zbog svoje jedinstvene arhitekture nalazi pod zaštitom UNESCO-a.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Ovaj šarmantni, kompaktni hotel ima opušteni otvoreni bazen okružen maslinama i bujnim zelenilom. Takođe ćete uživati u divnim pogledima iz hotelskih bašta, gde zamak Molivos oblikuje horizont obližnjeg brda. Ako želite da istražite, centar odmarališta Molivos je udaljen samo nekoliko minuta hoda. Unutrašnjost hotela Amfitriti je jednostavno, ali prijatno namešten, a tu je i restoran sa švedskim stolom. Štaviše, takođe ćete biti veoma blizu šljunkovite plaže koja prati obalu. Prošetajte obalom luke Molivos, gde možete probati autentična jela u lokalnim tavernama.
Hotel Amfitriti se nalazi na oko 150m od šljunkovite plaže, 200 m od centra grada Molivos i oko 1 km od starog gradskog utvrđenja.
Od aerodroma je udaljen oko 70 km.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas