Holiday Village Turkey Sarigerme

Fetije , Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ceo kompleks smešten je u prelepom zelenom okruženju i udaljen je svega 15 km od aerodroma u Dalamanu, u oblasti Sarigerme. Zauzima površinu od 198.000 m². Izgrađen je 2004. godine, a renoviran 2014.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu 400 metara dugu peščano šljunkovitu plažu na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Zamena peškira za plažu takođe je besplatna (uz karticu koja se dobija po dolasku).

Sobe:
Hotel ukupno broji 500 soba i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, sef (besplatno), telefon, mini bar (besplatno) , SAT TV, Wi-Fi (besplatno), balkon. Sve su sa pogledom na bazen ili na baštu.
Standardne sobe su izuzetno komforne, imaju površinu od 32 m² i namenjene su za max 2+2 ili 3  osobe. Deo za decu u kome se nalazi sofa za spavanje odvojen je kliznim vratima. U drugom delu nalazi se francuski ležaj za roditelje.
Suite ima površinu od 38 m² i namenjen je za max 2+2 ili 3 osobe.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, azijski, italijanski – jednom tokom boravka besplatno), Green&Grill restoran (uz doplatu), 4 bara, nekoliko spoljašnjih bazena za decu i odrasle (uključujući i relax bazen, kao i bazen sa džakuzijem), dva unutrašnja bazena koji se greju, 5 tobogana (2 za odrasle i 3 za decu), tursko kupatilo, sauna, fitness centar, parking, animacioni programi, dečiji mini klub (4-12 godina), igralište za decu.
Usluge uz doplatu: sportovi na vodi, usluge frizera, usluge lekara, masaže i tretmani u spa centru, mini golf, iznamljivanje teniske opreme i osvetljenje teniskog terena, pića u diskoteci.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.tthotels.com/hotel/holiday-village-turkey

Napomena:
Hotel sa odličnim ocenama na svim portalima. Napravljen po principu Holiday Village i nudi mnoštvo aktivnosti za sadržajan porodični odmor u predivnom prirodnom ambijentu.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas