Hotel Calimera Blend Paradise Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Calimera Blend Paradise Resort se nalazi 17 km južno od Hurgade i na 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Hurgada, sa jednim od najvećih akva parkova u Egiptu, direktno leži na plaži.
 
Hotelska ponuda:
Govoreći o pravom luksuzu, Calimera Blend Paradise Resort je odmaralište sa pet zvezdica koje se nalazi usred prelepih plaža i bujnih zelenih vrtova. Uz akva park, otvorene bazene i privatnu plažu, mlade porodice i turisti sigurno će imati nezaboravno iskustvo. Dizajnirane u trendovskim bojama i modernim nameštajem, sobe za goste imaju satelitsku televiziju, privatne balkone i luksuznu posteljinu. Privatna kupatila imaju tuš i kadu. Za rekreaciju gostiju, resort ima teniski teren, bilijar, teretanu i teren za mini golf. Za podmlađivanje tela i duha, odmaralište ima turski hamam, saunu, spa i hidromasažnu kadu. U glavnom restoranu Crvenog mora za doručak, ručak i večeru se služi obilan bife na bazi švedskog stola, dok se u restoranu Sea Food može uživati u jelima po narudžbi. Kafei i barovi na licu mesta nude širok izbor predjela, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Za manje od 20 minuta vožnje, gosti mogu pristupiti aerodromu Hurgada. Popularni veliki akvarijum Hurgade udaljen je šest kilometara od imanja.

Sobe:
klima uredjaj, televizor, mini bar, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasu, ketler.

Ishrana:
All inclusive "sve uključeno" - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna pića i lokalna alkoholna pića prema hotelskim pravilima i terminima.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas