Lesante Hotel & Spa

Cilivi, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzni hotel smestio se u prirodnom idiličnom okruženju, na veoma mirnoj lokaciji popularnog letovališta Cilivi. Nalazi se na oko 400 m od centra ovog turističkog mesta. Glavni grad Zante i luka udaljeni su oko 6 km, a aerodrom oko 11 km. Prodavnice, restorani, kafići i mini market su na par minuta hoda od hotela.

Plaža:
Hotel je udaljen oko 100 m od široke peščane plaže (nagrađene plavom zastavicom). Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi bar, restoran, a la carte restoran, lounge piano bar, bar kod bazena. Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: turistički desk, menjačnica, usluga čuvanja dece (na upit, uz doplatu), prostorija za odlaganje prtljaga, usluga pranja i peglanja veša uz doplatu, prostorije za sastanke i bankete, poslovni centar, frizer/kozmetički salon (uz doplatu), suvenirnica, prodavnica, lift, Wi-Fi internet konekcija besplatno, TV sala, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, SPA centar (unutrašnji bazen, hamam, jacuzzi, sauna), teretana, igraonica, dečije igralište, stoni tenis, bilijar, parking. otes extra charge

Sobe:
Kompleks se sastoji iz dve zgrade i raspolaže sa 120 soba različitih tipova. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana (besplatno), ima kupatilo, (sa bade mantilima i papučama), fen za sušenje kose, mini bar (uz doplatu), sef (besplatno), SAT LCD TV , Wi-Fi internet (besplatno), telefon, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu. Deluxe sobe predstavljaju osnovnu kategoriju tipa soba i površine su oko 30 m2, namenjene za smeštaj 2-3 osobe (sastoje se od francuskog ili dva singl ležaja, treći krevet je pomoćni) i imaju pogled na baštu ili bazen; premium deluxe sobe (površine su oko 35 m2) imaju bračni ležaj i pogled na baštu ili bazen, maksimalan broj osoba u ovom tipu sobe su dve odrasle i jedno dete (za dete postoji mogućnost ubacivanja sofe za spavanje). Sve sobe su dvokrevetne po svojoj osnovnoj strukturi, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.


Kontakt:

www.el.lesante.gr
1. dan BEOGRAD – ZAKINTOS
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let Air Srbije za Zakintos. Ketering u avionu. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS- BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let do Beograda. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd.

Kraj programa.
 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas