Numa Bay Exclusive

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u regiji Avsallar, na 20km od centra Alanje i na 105km od aerodroma u Antaliji. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2017. a poslednji put renoviran 2022. godine. Prostire se na površini od 22.000m2 i u ponudi ima 335 smeštajnih jedinica, raspoređenih na 9 spratova. Sastoji se od glavne zgrade i nekoliko anex zgrada. Lociran je na svojoj plaži, na 20km od centra Alanje i na 105km od aerodroma u Antaliji. Gostima je na raspolaganju veliki broj bazena na otvorenom i 2 bazena na zatvorenom, akvapark, 3 à la carte restorana, spa i fitness centar, a Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu tu su dečiji bazeni i akvapark, mini club (4 – 12 godina), mini disko, igraonice, animacije

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, koja je označena Plavom zastavom. 

Smeštaj
U ponudi hotel ima 335 smeštajnih jedinica i sve su opremljene su centralnom klimom, balkonom, kupatilom, fenom, direktnim telefonom u sobi i kupatilu, mini barom, Wi-Fi internetom, sefom (ne plaća se), satelitskom TV sa muzičkim kanalima.

Standard soba je veličine 28 -30m² i ima balkon sa pogledom na kopno, bazen ili na more.
Superior soba se nalazi u glavnoj zgradi i veličine je 28 -30m².
Family soba je veličine 40-45m² i sastoji se od dve odvojene prostorije.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (Joes Grill, gde se služe jela sa roštilja, Ali Baba u kom se služe riblji specijaliteti i The Wok House, specijalizovan za kinesku kuhinju), nekoliko barova (Snack, Blue Lobby  dostupan 24h, Avenue Pool, Beach i  Disco Bar) i poslastičarnicu. Gostima je na raspolaganju i veganski meni.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava
Hotel ima bazen za decu na zatvorenom i bazen za decu sa akvaparkom na otvorenom, bazen samo za odrasle, terene za tenis, teretanu, prostor za jogu i veliki izbor sportskih aktivnosti. 

Spa & wellness
U ponudi hotel ima spa i fitness centar, uz doplatu.

Plaća se: masaža, tretmani, salon za negu lepote, terapije.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas